Välkommen att vara med och fira Kommunernas klimatlöften den 15 december!

Välkommen att följa en direktsändning om Kommunernas klimatlöften den 15 december kl. 15.30-17.00!

Det första året med satsningen Kommunernas klimatlöften är snart till ända! Hur har det gått? Hur många klimatlöften har kommunerna i Västra Götaland kommit i mål med? Och hur många nya klimatlöften har kommunerna antagit inför nästa år? Allt detta och lite till kommer att offentliggöras den 15 december. Då vill vi fira allt det fantastiska arbete som kommunerna i Västra Götaland gjort under 2021, och de nya klimatlöften som alla 49 kommuner i Västra Götaland antagit inför 2022.

Deltar gör bland andra regionstyrelsens ordförande Johnny Magnusson, vik. landshövding Lisbeth Schultze och docent Frances Sprei från forskarrådet för Västra Götalands klimatomställning. Vi kommer också få hälsningar från flera kommunstyrelseordföranden och tjänstepersoner från olika kommuner som berättar om det lokala arbetet med Kommunernas klimatlöften. Det kommer också bjudas på livemusik i studion!

Tanken var först ett fysiskt evenemang i Vara konserthus den 15 december dit alla kommunstyrelseordföranden, kommunchefer och ansvariga tjänstepersoner bjudits in. Pga. pandemin blir detta evenemang nu istället digitalt – med fördelen att fler kan delta!

Tid: Den 15 december från kl. 15.30 och som längst till kl. 17.00
Anmälan: Ingen anmälan behövs
Länk: Kommer sändas på YouTube via denna länk