Klimat 2030 kommer att delta på CSR Expo

Den 3-4 november 2020 kommer mässan CSR Expo gå av stapeln i Göteborg och Klimat 2030 kommer att delta. ”CSR Expo är mötesplatsen för företag och organisationer som vill ta del av varandras erfarenheter och initiativ, samtidigt som de skapar hållbara affärer. Här lyfts utmaningar och potentiella lösningar fram – för nuvarande och framtida frågor. Under två intensiva dagar möts företag, föreningar, bransch- och intresseorganisationer, myndigheter, forskare, utbildare, kommuner och politiker från respektive fält inom CSR-området.”

CSR Expo har intervjuat Svante Sjöstedt och Lise Nordin om Klimat 2030:

Hur fick ni upp ögonen för CSR Expo?

Vi har haft kontakt med CSR Västsverige genom åren och bland annat deltagit på CSR Forum. När vi fick nys om att en ny hållbarhetsmässa var på gång kändes det naturligt att vara med eftersom vi vill nå företag med höga ambitioner inom klimat och hållbarhet.

Vad ser ni mest fram emot med mässan?

Vi hoppas kunna komma i kontakt med många företag, vi hoppas kunna inspirera och berätta om de stöd och möjligheter att samverka som vi kan ge. Vi hoppas dels att vi blir fler undertecknare, men framförallt att kunna vara en hjälp till organisationer att komma i kontakt med kunniga personer eller visa på finansieringsmöjligheter för de som vill göra klimatåtgärder.

 

Läs hela intervjun här

Läs mer om CSR Expo