Smak för klimat – inspirationsträff för dig som är kock eller driver restaurang

Nu växlar Klimat 2030 upp arbetet riktat till restauranger. Välkommen till den digitala träffen Smak för klimatet där vi delar tips, råd och goda exempel för resurseffektiv klimatomställning i restauranger. Vi ställer bl.a frågan; hur kan kramftsamligen ”Klimat 2030 – Västra Götaland ställer om” stötta restaurangaktörers klimatarbete framåt? och bjuder in till diskussion med gästtalare.

När: Tisdag 8 november 2022

Tid: 09.00-10.00

Var: Digitalt via Zoom, länk skickas ut dagen innan.

Målgrupp: Krögare, köksmästare, kockar, restaurangansvariga.

Gästmedverkan: Myrthe Put, köksmästare på Chalmers Konferens & Restauranger och Alexander Bensryd, verksamhetschef på Garveriet.

Arrangör: ”Klimat 2030 – Västra Götaland ställer om”

Medverkan är kostnadsfritt.

 

Anmäl dig här

 

Kontakt

Samordnare för satsning  ”Minskat matsvinn”:
Maria Nehme O’Neill, RISE Research Institutes of Sweden
maria.nehme.oneill@ri.se, 010-7223201